Julehilsen 2018

Til Hjerteforeningens medlemmer

I ønskes alle en rigtig glædelig jul & et godt nytår her fra Hjerteforeningen i Frederikshavn.

Jeg vil også her sige tak til Bestyrelsen og de Frivillige for et flot stykke arbejde i 2018, det har for jer været et travlt og tidskrævende arbejde, hvor vi er kommet rundt i hele vores område, med blodtryksmålinger, aktiviteter og landskampagner, tak for det.

Tak til vores sponsorer og vores mange samarbejdspartnere, tak til ”De Frivilliges Hus” for husly, for samarbejdet og inspiration.

Året 2019 byder på de gode gamle aktiviteter og mange nye tiltag, hvor vi vil mere synlige og aktive i oplandet, vi er altid klar til at høre jeres forslag, god ideer og/eller aktiviteter, vi skal deltage i.

Vi er nu klar med programmet, ”2019. Aktiviteter i overskrifter” + ”Forår 2019” & ”Efterår 2019”, med forbehold for ændringer, da der forhåbentlig kommer mange forslag fra jer, programfoldere vedhæftet.

2019. starter med Nytårsmarch 2019, den 1. januar kl. 13.30, fra Skagen Ok og Motions klubhus, tak for et godt samarbejde, hvor i trækker læsset, tak til Ole Fritz Pedersen for samarbejdet om Kystvandring, Hjertesti ture & Foredrag i Skagen, annonce vedhæftet på Nytårsmarchen.

Vores Hjertecafe starter onsdag den 16. januar 2019, kom og vær med i en rigtig hyggecafe, alle er i velkommen til at prøve om det er noget for jer, se i programmet.

Den næste aktivitet som er klar ”Et Hjertebarn Fortæller” & Generalforsamling. Se vedhæftede annonce.

Tirsdag den 19. februar ”Et foredrag for hele Familien”. Se vedhæftede annonce.

Jørgen Christensen

Formand Hjerteforeningen Frederikshavn